Kalender

Kommende arrangementer i klubben


Klubaften

24. Januar 2019, Kl. 19:00 - 22:00
Besøg af Henning Kristensen, tidligere fotograf ved millitæret. Fortæller om sit virke ved det danske forsvar. Åbnevagt: Arly og Tony

-----------------
Henning Kristensen, kaldet Foto-Henning, havde fra 1981-2012 bagsædestatus som fotograf på Flyvevåbnets jagerfly, bl.a. F-104 og F-16.

Han fortæller om de helt specielle arbejdsforhold der er i bagsædet på et jagerfly - for en fotograf.

Foredraget ledsages af billeder taget fra bagsædet, men også billeder taget på landjorden - både som udsendt og her til lands.

Fik i 2011 udgivet boget "F-16 Oplevelser på danske vinger" på forlaget Gyldendal, sammen med jagerpiloten Thomas MET Kristensen. Der fortælles om arbejdet med bogen.

På Danmarks Flagdag den 5. september 2015 fik MET og Foto-Henning udgivet deres anden bog, denne gang om C-130 Hercules. Henning har i den forbindelse rejst med dette fly og dets besætninger i en stor del af verden.

På Flagdagen 2017 udkom ”Merlin- Oplevelser på danske vinger” Kom med redningshelikopteren på redningsmissioner i døgnets 24 timer og som bidrag til Danmarks udsendte styrker.

For alle bøger gælder at honorarer og overskud fra bøgerne går ubeskåret til Soldaterlegatet, som giver støtte til sårede danske soldater og deres familier. Kronprins Frederik er protektor for Soldaterlegatet og medvirker i bøgerne.

Der vil blive lejlighed til at købe bogen ”Merlin- Oplevelser på danske vinger” og få den personligt signeret. Bogen koster 350 kr. Kan betales med MobilePay eller kontanter.


Klubaften

31. Januar 2019, Kl. 19:00
Åbnevagt: Jørn

Generalforsamling

07. Februar 2019, Kl. 19:00
Åbnevagt: Hele bestyrelsen.

Veteranbiler på Herregården Bratskov (Brovst)

11. Juli 2019, Kl. 10:00 - 13:00
Veteranbil-træf til Levendegørelse af Herregården Bratskov

Kære veteranbil entusiast

I uge 28, torsdag den 11. juli 2019 kl. 10-13 sætter ”Levendegørelse af Herregården Bratskov” særligt fokus på veteranbiler og vil derfor rigtig gerne invitere dig/jer til Brovst med din/jeres flotte veteranbiler.

Levendegørelse af Herregården Bratskov

Den gamle herregård Bratskov i Brovst blive vækket til live, når 70 lokale ildsjæle fremviser gamle håndværk og traditioner, præcis som i ”de gode gamle dage”.

Man kan blandt andet opleve smeden som smeder, skomageren forsåler sko og rebslageren, som laver reb i metervis. I skolestuen han man prøve af skrive med griffel på tavler. Herudover rumsterer heksen i kælderen samt flittige håndarbejdere sidder i stuerne med deres fine ting. Og hestevognen tager de besøgende en tur rundt i byen.

Hver torsdag er der forskellige temaer, som sender de besøgende tilbage i tid. Temaerne i år er: gamle håndredskaber, veteranbiler, historisk modeshow, store vaskedag & drømmekage konkurrence og gamle maskiner & traktorer.

Tilmelding Hvis du/I har tid og lyst til at møde op, så send gerne en mail med navn og hvilken bil du/I kommer med på jhg@jammerbugt.dk senest den 1. juli 2019. Vi kvitterer med sandwich + 1øl/vand til dig/jer ?

Mange hilsner
Tovholder på Levendegørelse af Herregården Bratskov
VisitJammerbugten
Jette Haugaard Grønhøj
Tlf. 72 57 89 72 / jhg@jammerbugt.dk