2021


Lørdagskøretur fjorden rundt, 10/7-2021

Vi mødtes på P-pladsen ved Sundhedshuset, Tolstrupvej, Brønderslev kl. 10.15. Vejrudsigten havde meldt regn, men det afholdte ikke de seje medlemmer for at møde op.
Ruten vi kørte, med start fra Brønderslev, over mosen til Nørhalne, Vadum, Vejlen til Gjøl Havn. Her var der pause. Efter Gjøl Havn mod Gjøl Bjerg, dæmningen, Oksholm/Øland, Tipperne, Attrup, Kokkedal, Skovsgård, Brovst mod Bratbjerg Søerne, hvor vi spiste den medbragte madpakke. De der ønskede det gik en tur rundt om søen, i den smukke natur.
Efter frokosten var indtaget kørte vi mod Tranum, Tingskoven, Bonderup mod Aggersund Broen, så var der blevet tid til is-pause ved Brokiosken sydsiden af Aggersund Broen, herefter Kjølby, Farstrup, Barmer, Sebber Sund mod Nibe Havn. På Nibe Havn blev den medbragte kaffe indtaget. Turen fortsatte mod Klitgård, Nørholm, her blev der gjort holdt, for at nyde den flotte udsigt over Limfjorden. Det var nu blevet tid til at sige tak til for i dag.
Selv om vejrudsigten ikke var med os, havde vi faktisk et fint vejr på hele vores tur, med sol ind i mellem.
Tak til alle der var med, det er som altid hyggeligt, når vi er på tur.
(Tekst og foto: Jørgen Christiansen).


Køretur til Lagunen (Hals), 1/7-2021

Køretur til Lagunen torsdag den 1. juli 2021 kl. 17.15 fra Super Brugsen i Vodskov.Vi kørte ad små veje Langholt, Ø. Hassing, Ulsted, Hou til Lagunen. Da der begyndte at regne en smule, omkring kl. 19.00, valgte vi at fortsætte den planlagte køretur Til Hals Havn, langs Limfjorden til V. Hassing, Langholt og med stop ved Vodskov.
Vi fik da drukket kaffen, som det kan ses på billederne, inden regnen kom. Tak til de fremmødte 16 biler, det er dejligt, selv om ferien har indfundet sig, at så mange møder op til en hyggelig aften. Bemærk at klubbens nye skilt blev indviet. Skiltet er produceret af Poul R. Kristensen. Flot arbejde Poul.
(Tekst og foto: Jørgen Christiansen).


Grundlovstur til Triton Vintage (Aars) og Nibe havn, 5/6-2021

Start med kaffe i klubhus kl. 9.00. Derfra gik turen - med 23 køretøjer - sydpå over Vildmosen, Birkelse, Tranum, gennem Tingskoven, videre over Aggersundbroen med et "stræk-ben" stop, videre mod Løgstør, Næsby, Rønbjerg, Overlade, Vester Hornum, Havbro Aars (stop hos Triton Vintage), videre mod Skivum, Vegger, Halkær, Bislev, og afslutning på Nibe Havn med den medbragte kaffe. (Foto: Ove Christensen).


Køretur til Nellemanns have (Sæby), 29/5-2021

(Foto: Erik Carlsen).


Køretur, Vildmosen, 25/4-2021

Start i Sulsted, forbi Gl. Vrå Slot og møllerne som musikeren Jean Michel Jarre brugte til sit lysshow i 2002. Videre til Store Vildmose, forbi Centralgården og de store kartoffelgårde. Gennem højmosen, og herefter videre mod Birkelse, med kig til Birkelse Hovedgård. Videre over Tranekæret til Udholms Aktivitetscenter, hvor tusindvis af tørvebisser gravede tørv indtil 60'erne. Herefter mod Hune og hjem til vores klublokaler hvor den medbragt kaffe og kage blev indtaget. (Foto: Ove Christensen).

Billedarkiver:

2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 Ældre