MVVK Pigerne

MVVK-pigerne – en klub i klubben.

Som noget forholdsvis nyt har vi lanceret en gruppe for ”pigerne” i MVVK. Det betyder at der på de klubaftener der ligger på den første torsdag i hver måned vil være piger med i klublokalet. Der er tale om rent sociale sammenkomster hvor der snakkes, hygges, strikkes, spilles kort og andet – alt efter hvad vi lige finder på.

Ind imellem arrangeres der særlige aktiviteter for pigeklubben. F.eks. har vi besøgt ”Garn og Kaffe” i Brønderslev. En hyggelig aften med undervisning, kaffe og en masse snak.

Ved et andet arrangement blev der slået til igen. Denne gang med brug af skydevåben. Der var nemlig arrangeret et besøg i Brønderslev Skytteforening. Efter kyndig instruktion og en kop kaffe med kage, gik vi i gang med skydningen. Først med pistoler og derefter med riffel. Efter en del træffere på skiven (og måske nok også nogle stykker ved siden af) med en masse snak og grinsluttede en sjov aften.

Vi håber der kommer masse af gode ideer til nye sjove, lærerige og spændende arrangementer. Der er oprettet en Facebook gruppe for vores pigeklub til formålet. Den vil vi anbefale at du melder dig ind i. Her kommer information om evt. kommende arrangementer, lige som det er muligt selv at aflevere forslag til aktiviteter.

Facebook gruppen ”MVVK Pigerne” finder du her: MVVK Pigerne

Herunder lidt billeder fra arrangementet hos Brønderslev Skytteforening.