2021


Køretur med besøg hos Moselauget, 7/10-2021

Torsdagsaften køreturen den 7. oktober 2021. Vi startede fra Brønderslev kl. 18.20 og kørte mod Saltum Kirke, herefter mod Fårup, Pandrup, Kås mod Rødhus. Vi var inviteret til at besøge Moselauget, der bor Pitagervej 2. Her blev vi budt velkommen af Torben og hans Mosebisser, som gerne viste deres samling af gamle ting frem. Motorer blev startet op og der blev sparket dæk. En flot samling, som Moselauget godt kan være stolte af, dejlige lokaler.
Tak til Moselauget, for kaffe og dejlige kager, tak for den varme modtagelse.
Tak til de mange medlemmerne fra MVVK, der havde tilmeldt sig. Det giver mulighed for, at vi godt kan lave noget en anden gang, i vinterhalvåret.
(Foto: Jørgen Christiansen)


Stumpemarked i Aars, 2/10-2021

(Foto: Ove Christensen)


Byens dag Vadum, 4/9-2021

Hugo havde inviteret os til denne dag. Vi mødte op kl. 10 hvor der blev budt på kaffe og forfriskninger. Der var fem biler og fire flotte knallerter med .Kl 12 tændte Hugo for grillen og der blev serveret pølser, samt sodavand og øl. Det var en dejlig dag hvor der var mange mennesker for at se på vores køretøjer. Der var mange der spurgte til knallerterne, og snakken gik. Kl 14 kørte vi hjem og der skal lyde en stor tak til Hugo for en god dag.
(Foto: Poul R. Kristensen)


Torsdagskøretur, 12/8-2021

Vi mødtes ved Brønderslev Sundhedshus og med afgang herfra kl. 18.45. Ruten vi kørte Vildmosen, Luneborg, Milbakken, Sdr. Elkær, Skråvej, Hvorupgård, Lindholm Høje, Kammerdal og derefter med kurs mod Teglværkssøerne, ved Gandrup, hvor vi nød den medbragte kaffe. Efter fælles hygge var det tid, at sige tak for i aften. For de der ønskede det gik turen herefter til Holtet, Øster Hassing, Langholt mod Vodskov, hvor turen sluttede. Tak til de mange fremmødte, det var dejligt, at så mange medlemmer mødte op på denne torsdag aften.
(Foto: Jørgen Christiansen)


Søndagskøretur, 8/8-2021

Selv om der p.t. er mange tilbud så som Marked, Byfest og sparke dæk m.m. var der faktisk nogle af klubbens medlemmer der valgte at møde op denne søndag kl. 10.30, selv om vejrudsigten varslede regn. Hele turen blev faktisk gennemført uden regn, med dejlig sol, ind i mellem.
Turen startede fra OK-Tanken i Bouet, kl 10.30 mod nord, ad små snørklede veje mod Tolne Camping, her var lavet en aftale med pladsen om husly, hvis der skulle komme en regnbyge, for det var her madpakken skulle indtages. Bilerne blev udstillet, beset, fotograferet og filmet af pladsen gæster. Se mere på Tolne Camping Facebook.
Efter frokosten kørte vi til Tolne, Tolne Skov, Tuen, Flade, Frederikshavn, Bangsbo, dyrhaven, Understed, Sæby Havn og Sæby Strand, hvor vi havde valgt at indtage den medbragte kaffe.
Turen slutte ved Tylstrup.
Tak til alle Jer der mødte op, en dejlig dag med glade medlemmer. Tak for de positive tilbagemeldinger.
(Foto: Jørgen Christiansen)


Hune by Night, 19/7-2021

Klubben var igen inviteret til Hune By Night. Der skulle udstilles 80 biler ved verdens største sandskulptur P-plads Skulpturparken. Der var inviteret 3 klubber. MVVK mødte med 35 biler, Aalborg med 26 biler og BMW klubben med 19 biler. En dejlig aften, med masser af besøgende. Der blev udleveret 2 vouchers a 100,00 kr. og 2 adgangsbilletter til Skulpturparken, pr. bil. Tak til de mange medlemmer der mødte op denne mandag aften. Tak til John, Lotte og Mogens & Co. for et godt samarbejde. Vi møder gerne op igen næste år.
(Foto: Jørgen Christiansen)


Torsdagskøretur, 29/7-2021

Vi mødtes ved Brugsen i Birkelse. Startede ad Tranumvej, over Sandmosen til Vestkystvejen og gennem Fosdalen. Herfra videre forbi Lerup, Telling, Stagsted og Skræm, for så at dreje ved gadekæret i Husby ad vejen der går til Husby Hole. Her holdt vi en lille ”strække-ben-pause”. Og flere gik turen op på bakken til den store mindesten for bondeoprøret i 1441. Vi triller mod syd, forbi Manstrup, Krøldrup og Thorup, tæt forbi Danmarks for tiden nok mest omtalte vindmøllepark. Herefter Aggersborg, med den kendte Vikingeborg og med smuk udsigt over fjorden. Vi smutter over Aggersundbroen, og tager et lille cruise på havnen i Løgstør, med masse af lystsejlere. Videre mod Brøndum, hvor kaffen drikkes i Jans værksted. Herefter var turen ved at være slut. Vi kører via Næsborg, med fjordudsigt fra kirken, tilbage mod Aggersundbroen, og tilbage mod Brovst via Trekroner, Kirkedal, Torslev og Skovsgaard Turen slutter ved Brovst Hallen.
Selv om vejrudsigten ikke var med os, havde vi faktisk et OK vejr - bortset fra e enkelt byge - på hele vores tur.
Tak til alle der trodsede vejrudsigten, og var med på turen.
Turen var planlagt af Jan Valsted (1313) og Ove Christensen (1275)
(Foto: Ove Christensen).


Lørdagskøretur fjorden rundt, 10/7-2021

Vi mødtes på P-pladsen ved Sundhedshuset, Tolstrupvej, Brønderslev kl. 10.15. Vejrudsigten havde meldt regn, men det afholdte ikke de seje medlemmer for at møde op.
Ruten vi kørte, med start fra Brønderslev, over mosen til Nørhalne, Vadum, Vejlen til Gjøl Havn. Her var der pause. Efter Gjøl Havn mod Gjøl Bjerg, dæmningen, Oksholm/Øland, Tipperne, Attrup, Kokkedal, Skovsgård, Brovst mod Bratbjerg Søerne, hvor vi spiste den medbragte madpakke. De der ønskede det gik en tur rundt om søen, i den smukke natur.
Efter frokosten var indtaget kørte vi mod Tranum, Tingskoven, Bonderup mod Aggersund Broen, så var der blevet tid til is-pause ved Brokiosken sydsiden af Aggersund Broen, herefter Kjølby, Farstrup, Barmer, Sebber Sund mod Nibe Havn. På Nibe Havn blev den medbragte kaffe indtaget. Turen fortsatte mod Klitgård, Nørholm, her blev der gjort holdt, for at nyde den flotte udsigt over Limfjorden. Det var nu blevet tid til at sige tak til for i dag.
Selv om vejrudsigten ikke var med os, havde vi faktisk et fint vejr på hele vores tur, med sol ind i mellem.
Tak til alle der var med, det er som altid hyggeligt, når vi er på tur.
(Tekst og foto: Jørgen Christiansen).


Køretur til Lagunen (Hals), 1/7-2021

Køretur til Lagunen torsdag den 1. juli 2021 kl. 17.15 fra Super Brugsen i Vodskov.Vi kørte ad små veje Langholt, Ø. Hassing, Ulsted, Hou til Lagunen. Da der begyndte at regne en smule, omkring kl. 19.00, valgte vi at fortsætte den planlagte køretur Til Hals Havn, langs Limfjorden til V. Hassing, Langholt og med stop ved Vodskov.
Vi fik da drukket kaffen, som det kan ses på billederne, inden regnen kom. Tak til de fremmødte 16 biler, det er dejligt, selv om ferien har indfundet sig, at så mange møder op til en hyggelig aften. Bemærk at klubbens nye skilt blev indviet. Skiltet er produceret af Poul R. Kristensen. Flot arbejde Poul.
(Tekst og foto: Jørgen Christiansen).


Grundlovstur til Triton Vintage (Aars) og Nibe havn, 5/6-2021

Start med kaffe i klubhus kl. 9.00. Derfra gik turen - med 23 køretøjer - sydpå over Vildmosen, Birkelse, Tranum, gennem Tingskoven, videre over Aggersundbroen med et "stræk-ben" stop, videre mod Løgstør, Næsby, Rønbjerg, Overlade, Vester Hornum, Havbro Aars (stop hos Triton Vintage), videre mod Skivum, Vegger, Halkær, Bislev, og afslutning på Nibe Havn med den medbragte kaffe. (Foto: Ove Christensen).


Køretur til Nellemanns have (Sæby), 29/5-2021

(Foto: Erik Carlsen).


Køretur, Vildmosen, 25/4-2021

Start i Sulsted, forbi Gl. Vrå Slot og møllerne som musikeren Jean Michel Jarre brugte til sit lysshow i 2002. Videre til Store Vildmose, forbi Centralgården og de store kartoffelgårde. Gennem højmosen, og herefter videre mod Birkelse, med kig til Birkelse Hovedgård. Videre over Tranekæret til Udholms Aktivitetscenter, hvor tusindvis af tørvebisser gravede tørv indtil 60'erne. Herefter mod Hune og hjem til vores klublokaler hvor den medbragt kaffe og kage blev indtaget. (Foto: Ove Christensen).

Billedarkiver:
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 Ældre