2022


Julefrokost i klublokalerne, 27/11-2022

Hyggelig julefrokost med verdens mest uretfærdige pakkespil og lækker julemad fra V. Hjermitslev Kro. Der var 36 tilmeldte medlemmer.
Herunder lidt billeder fra arrangementet.
(Foto: Ove Chistensen).


Årets løvfaldstur (video), 15/10-2022
(Video: NN - navn kommer når webmaster får det at vide...).


Årets sidste aftentur, 3/10-2022

Mødestedet var denne mandag aften Brønderslev Sundhedshus. 33 af klubbens medlemmer i 17 veteranbiler, var mødt op.
Vi kørte en tur på ca. en time, så var det ved at være mørkt. Efter turen kørte vi til vores dejlige klublokaler i Vester Hjermitslev, hvor kaffen og kagen blev indtaget.
Tak for den store tilslutning, tak for de gode forslag, og en dejlig aften. Herunder lidt billeder fra tusmørket.
(Foto: Jørgen Chistiansen).


Turen til Nørlev strand, 24/9-2022

Lidt billeder fra køreturen i lørdags til Nørlev. Vejret var med os. Et par timer før vi mødtes i Brønderslev, slog vejret om fra gråvejr til fuld sol, som varede ved, til vi skiltes ved 18. tiden.
(Foto: Mogens Pedersen).


Årets Lundø Classic tur, 10/9-2022

Lidt stemningsbilleder fra Lundø turen 2022, med indlagt pause ved Trend.
(Foto: Ove Christensen).


Torsdagskøretur til Lagunen, 8/9-2022

Vi mødtes ved Super Brugsen Vodskov, herfra var der afgang 17.15, med kurs mod Lagunen, ad små veje. Vejret viste sig fra den bedre side, en smule sol og en god temperatur.
Efter kaffen og hyggeligt samvær ved fiskesøen, var det tid for hjemturen. Ruten var sat til Hals Havn og derefter langs Limfjorden til Nordjyllandsværket, Vodskov og Vestbjerg.
Tak til alle fremmødte medlemmer, for en dejlig aften.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Torsdagskøretur til Limfjorden, 11/8-2022

Turen gik til Gjøl, med holdt på hanen, videre over dæmningen til Øland og til Attrup hvor vi drak den medbragte kaffe i Grillhytten ved Attrup Camping. Efter kaffen gik turen forbi Kokkedal Slot mod Torslev kirke, og videre uden om Brovst ud til A11 og til Birkelse hvor turen sluttede.
(Foto: Ove Christensen).


Køretur med besøg hos Aalestrup Classic, 9/7-2022

Turen gik via Aggersund, videre over Aars mod Aalestrup, hvor den medbragte frokost og kaffe serveret af værtsklubben blev indtaget i Aalestrup klubbens lokaler. Efter besøget gik turen tilbage mod Aars og derefter over småbyer mod Skørbæk hvor den medbragte eftermiddagskaffe blev drukket. Turen sluttede i Mølholm (Aalborg).
(Foto: Ove Christensen).


Sommertræf (i år i stedet for pinsetræf) 25/6-2022

(Foto: Jørgen Christiansen)

...

(foto: Mogens Pedersen)


Torsdagskøretur, 16/6-2022

Denne aftens tur var planlagt af Nina og Julle Jeppesen (1307). Vi mødtes på P-pladsen ved Serritslev Kirke kl. 19.00. 17 medlemmer i 9 biler havde denne aften valgt, at køre med på den flotte tur. Efter start blev kursen sat mod Vennebjerg Kirke, ad små veje og gennem det flotte landskab. Ved kirken var der holdt, her kunne man bestige højen og så var der udsyn til store dele af Vendsyssel. Derefter gik turen omkring Skallerup, ad mindre veje mod Halvorsmindevej, Aalborgvej mod slut destination Nina og Julles private hjem. Her blev kaffestuen åbnet for deltagerne og der var nu tid til klubhygge.
Tak til Nina og Julle for den flotte køretur og ikke mindst for, at de åbnede kaffestuen for os. Tak til alle deltagere fordi I mødte op.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Veterantræf hos John Andersen, i Vadum, 2/6-2022

John havde sørget for, at der var tændt op i grillen. Der var indkøbt lækre pølser og diverse tilbehør, øl og vand i rigelige mængder.
Efter at John havde budt velkommen, mellem hans flotte veteranbiler, var der gang i snakken og der blev taget godt fra ved grillen. Der var ikke nogen der ikke fik stillet sin sult.
Efter pølserne var der kaffe og lækker kage i varmestuen. Her fortalte John om hvad han havde bedrevet i sit liv, en spændene historie, med altid travlt og nye mål der venter. Ingen tvivl om, at John brænder for det han beskæftiger sig med.
En rigtig dejlig aften. Tak til John og hans familie for det store arbejde I havde i forbindelse med vores besøg.
Vi glæder os til Hune By Night i Skulpturparken den 18. juli 2022. Vi skriver det i kalenderen, så vi møder hvert eneste år. (mandag uge 29) fremover.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Torsdagskøretur til Niels Jørn i Kaas, 19/5-2022

Turen startede fra Sundhedshuset i Brønderslev Kl. 18.30. Mogens Brandt kørte forrest og førte os i vestlig retning med "opsamling" ved Rådhuset i Pandrup. Derfra kørtes så vi samlet ankom kl. 19.30 til Genvej i Kaas, hvor Niels Jørn bor. Der var købt kagemand, skænket af Ernst Knudsen, som havde haft fødselsdag. Stor tak til Niels Jørn for at tage imod de mange medlemmer, og vise rundt.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Årets første torsdagskøretur, 5/5-2022

Mødested ved Sulsted Skole kl. 18.30. 28 medlemmer i 15 biler var mødt op. Turen denne aften var planlagt af Mogens (formand) med Lønstrup, som mål, for at se solnedgang.
Vi kørte en flot tur, ad små veje til Lønstrup. Tak til Mogens, for den flotte tur. Tak til de fremmødte medlemmer, for en hyggelig aften. Kaffen blev indtaget i Madpakkehuset, Lønstrup.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Besøg af Kørelærer (og så meget andet) Arvid Jacobsen, 24/3-2022

(Foto: Ove Christensen).

Billedarkiver:
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 Ældre