2022


Sommertræf (i år i stedet for pinsetræf) 25/6-2022

(Foto: Jørgen Christiansen)

...

(foto: Mogens Pedersen)


Torsdagskøretur, 16/6-2022

Denne aftens tur var planlagt af Nina og Julle Jeppesen (1307). Vi mødtes på P-pladsen ved Serritslev Kirke kl. 19.00. 17 medlemmer i 9 biler havde denne aften valgt, at køre med på den flotte tur. Efter start blev kursen sat mod Vennebjerg Kirke, ad små veje og gennem det flotte landskab. Ved kirken var der holdt, her kunne man bestige højen og så var der udsyn til store dele af Vendsyssel. Derefter gik turen omkring Skallerup, ad mindre veje mod Halvorsmindevej, Aalborgvej mod slut destination Nina og Julles private hjem. Her blev kaffestuen åbnet for deltagerne og der var nu tid til klubhygge.
Tak til Nina og Julle for den flotte køretur og ikke mindst for, at de åbnede kaffestuen for os. Tak til alle deltagere fordi I mødte op.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Veterantræf hos John Andersen, i Vadum, 2/6-2022

John havde sørget for, at der var tændt op i grillen. Der var indkøbt lækre pølser og diverse tilbehør, øl og vand i rigelige mængder.
Efter at John havde budt velkommen, mellem hans flotte veteranbiler, var der gang i snakken og der blev taget godt fra ved grillen. Der var ikke nogen der ikke fik stillet sin sult.
Efter pølserne var der kaffe og lækker kage i varmestuen. Her fortalte John om hvad han havde bedrevet i sit liv, en spændene historie, med altid travlt og nye mål der venter. Ingen tvivl om, at John brænder for det han beskæftiger sig med.
En rigtig dejlig aften. Tak til John og hans familie for det store arbejde I havde i forbindelse med vores besøg.
Vi glæder os til Hune By Night i Skulpturparken den 18. juli 2022. Vi skriver det i kalenderen, så vi møder hvert eneste år. (mandag uge 29) fremover.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Torsdagskøretur til Niels Jørn i Kaas, 19/5-2022

Turen startede fra Sundhedshuset i Brønderslev Kl. 18.30. Mogens Brandt kørte forrest og førte os i vestlig retning med "opsamling" ved Rådhuset i Pandrup. Derfra kørtes så vi samlet ankom kl. 19.30 til Genvej i Kaas, hvor Niels Jørn bor. Der var købt kagemand, skænket af Ernst Knudsen, som havde haft fødselsdag. Stor tak til Niels Jørn for at tage imod de mange medlemmer, og vise rundt.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Årets første torsdagskøretur, 5/5-2022

Mødested ved Sulsted Skole kl. 18.30. 28 medlemmer i 15 biler var mødt op. Turen denne aften var planlagt af Mogens (formand) med Lønstrup, som mål, for at se solnedgang.
Vi kørte en flot tur, ad små veje til Lønstrup. Tak til Mogens, for den flotte tur. Tak til de fremmødte medlemmer, for en hyggelig aften. Kaffen blev indtaget i Madpakkehuset, Lønstrup.
(Foto: Jørgen Christiansen).


Besøg af Kørelærer (og så meget andet) Arvid Jacobsen, 24/3-2022

(Foto: Ove Christensen).

Billedarkiver:
2022 2021 2020 2019 2018 2017 Ældre