Om klubben

Velkommen til Midtvendsyssel Veteranklub

Midtvendsyssel Veteranklub henvender sig til alle som ejer eller har interesse for veteran og klassiske køretøjer af alle slags, samt relaterede effekter indenfor området transport og teknik.

Klubben råder over egne lokaler hvor der afholdes klubaftener, og andre events i løbet af året.

For os i MVVK er det vigtigt at styrke det sociale omkring veteranhobbyen, og vi lægger stor vægt på at hele familien kan deltage. Vi arrangerer bl.a. forskellige ture for både 2 – 3 & 4 hjulede køretøjer igennem hele sommeren, hvor vi bl.a. kører ud i naturen og drikkre vores medbragte kaffe, eller besøger forskellige seværdigheder, samt deltager i kulturelle arrangementer og meget andet.

Som medlem i MVVK har du mulighed for at møde mange ligesindede, hvor nogle kan hjælpe med at skaffe reservedele, litteratur eller svare på tekniske spørgsmål og mange andre ting som kan være nyttige for at vedligeholde eller reparere dit køretøj.

Hvis du er interesseret i at blive medlem hos os, kan du sende en mail med dine oplysninger under siden ”Bliv medlem”, og hvis du gerne vil møde os inden du beslutter dig for et medlemskab, er du meget velkommen til at besøge os på vores adresse som er Gerdsvej 1, 9700 Brønderslev, hvor der i vinterhalvåret er klubaften hver torsdag, og fra Maj til September har vi en køretur i alle ulige uger.

Har du lyst til at bladre lidt i et par tidligere numre af vores klubblad "Klubnyt" kan du gøre det her:

Fik du lyst til at blive medlem af vores klub kan du henvende dig her:

Vi glæder os til at se dig/jer iblandt os.

Med venlig hilsen

MVVK

Besøg også vores side på Facebook.