Udstilling af køretøjer

Hvis det ka’ passe ind, udstiller vi gerne…

 

Vi udstiller, som udgangspunkt, gerne vores klassiske køretøjer ved lokale arrangementer, som f.eks. byfester, idrætsstævner, sommerfester, ByNights og lignende. Men sandheden er at vi får rigtig mange henvendelser med ønske om at MVVK deltager i sådanne arrangementer. Også flere end vi er i stand til at efterkomme, desværre.
Vores kalender (https://mvvk.dk/kalenderen/) er allerede tæt pakket med planlagte køreture og andre arrangementer.

 

Hvis jeres aktivitet ikke falder sammen med allerede planlagte klubaktiviteter, eller hvis det kan kombineres med en af vores allerede planlagte køreture, er det en mulighed som, vores arrangementsudvalg vil kigge på. Derfor beder vi om at du/I tager kontakt til vores arrangementsudvalg, som har mailadressen audvalg@mvvk.dk.

 

For at imødekomme ønsket er der dog et par praktiske ting vi forventer:
• Ønsker I forhåndstilmelding fra den enkelte udstiller, klares dette – med mindre andet er aftalt - af arrangøren selv (f.eks. med link til hjemmeside, mailadresse og/eller telefon, hvor tilmelding kan ske).
• Vi forventer en form for lettere forplejning for op til 2 personer pr. køretøj.
• Spørgsmål og andre henvendelser frem til arrangementet løber af stablen, afklares med vores arrangementsudvalg på mail: audvalg@mvvk.dk og desuden ved at du holder dig ajour på vores hjemmeside www.mvvk.dk

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, MVVK

 
Billede fra køretur med MVVK